Noć je mirna kad tu je LIBERINA

Biti mama je miks najdivnijih ali i najtežih momenata koje možete zamisliti. Čim sam došla kući posle porođaja pomešalo se mnogo emocija. Majčinstvo je večito preipsitivanje da li smo mogle bolji izbor da napravimo i šta smo mogle drugačije. Mame čija su deca malo porasla sada imaju veće brige, ali novopečenim mamama najveće brige zapravo su one koje su najslađe: buđenje tokom noći da se hrani beba, da se umiri ili da se pokrije. Možda i dalje spadam u novopečenu mamu 🙂 ?

Želim da vam prenesem svoju najiskreniju preporuku za Liberina vreće za spavanje. Poručila sam dve pamučne vreće jer nisam imala rešenje za tople noći. U njhovoj sobi nikada nije vruće i često sam ustajala da proverim njihove stomačiće jesu li goli i hladni. 

 

LIBERINA KIDS VREĆA ZA SPAVANJE, PAMUK

Sinoć smo prvi put obukli Liberina vreće za spavanje. Dečaci su se prvo igrali u njima I bez problema jurili hodnicima. Pamučne vreće imaju ramflice tako da olakšavaju kretanje. Kasnije su u istim vrećama zaspali. Jako mi se dopada što su udobne i za igru i za spavanje.

Obukli smo duge rukaviće ispor vrećica, jer još uvek nije tako toplo kao što zna biti u julu i avgustu, kada ćemo nositi letnje pidžamice. Rajsferšlus je zaštićen, tako da ne grebe dečji vrat. Vreća je pamučna i zaista je udobna.

Naša preporuka!

Autor teksta

Teodora Babić

Leave a Reply